14 februari 2019

Heron Legal Masterclass Arbeidsrecht

Arbeidsrechtelijke ontwikkelingen

Het afgelopen jaar zijn er in het arbeidsrecht diverse ontwikkelingen geweest. Er zijn bijvoorbeeld verschillende wetten in werking getreden en aangekondigd. Verder zijn in jurisprudentie diverse arbeidsrechtelijke vraagstukken verder ingekleurd. Dit maakt dat er voldoende aanleiding is om u en/of andere geïnteresseerden binnen uw onderneming bij te praten over deze arbeidsrechtelijke actualiteiten tijdens onze Heron Legal Masterclass Arbeidsrecht.

 

Lunch gevolgd door Masterclass Arbeidsrecht

De Heron Legal Masterclass Arbeidsrecht zal bestaan uit een lunch gevolgd door een twee uur durend seminar dat zal worden gegeven door Lennaert de Jong, senior advocaat arbeidsrecht bij Heron Legal. Na afloop van het seminar bent u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in het arbeidsrecht, waarover u nog met onze advocaten kunt spreken tijdens de borrel.

 

Affiniteit met kunst - exclusieve rondleiding

Heron Legal heeft veel affiniteit met moderne en hedendaagse kunst en laat dat graag zien. We zijn enthousiaste promotors van kunst en ondersteunen diverse culturele organisaties,. Om die reden zal de Heron Legal Masterclass Arbeidsrecht plaatsvinden in het Van Abbemuseum, een van de belangrijkste musea voor moderne en hedendaagse kunst.

 

Omdat wij het belangrijk vinden om onze voorliefde voor kunst te delen met anderen, verzorgt het Van Abbemuseum op ons verzoek na afloop van de borrel een rondleiding langs een van de tentoonstellingen die momenteel bij het Van Abbemuseum te zien zijn. Deze rondleiding zal verzorgd worden door een senior curator van het museum die u alles kan vertellen over het Van Abbemuseum en de geëxposeerde kunstwerken.

 

Over Heron Legal

Heron Legal is een ambitieus, ondernemend, toegankelijk en onafhankelijk advocatenkantoor met een scherpe focus en een persoonlijke benadering. Vanuit onze vestigingen in Eindhoven en Amsterdam assisteren we onze cliënten met alle denkbare transacties, overeenkomsten en procedures op het gebied van ondernemingsrecht en arbeidsrecht. We gaan voor resultaat. Net als onze cliënten. Met onze jarenlange, wereldwijde ervaring en creatieve aanpak, overwinnen we culturele verschillen en bouwen we bruggen in een internationale tijdgeest.

 

Over de locatie

Het Van Abbemuseum is een van de meest toonaangevende musea voor hedendaagse kunst. Het museum heeft een uitgebreide internationale collectie van ruim 3.000 kunstwerken, waaronder sleutelwerken van Chagall, Dumas en Picasso. Heron Legal is voorts een trots lid van de Stichting Promotors Van Abbemuseum.

 

Praktische Informatie

Datum: 4 april 2019

 

Locatie:

Van Abbemuseum

Bilderdijklaan 10

5611 NH Eindhoven

           

Programma

12:30 -13:30    Lunch

13:30 - 15:15   Masterclass

15:15 - 16:15   Borrel

16:15 - 17:00   Exclusieve Rondleiding

 

 

Wij kijken er naar uit om u te ontmoeten op 4 april 2019. We vernemen graag of u naar onze Heron Legal Masterclass Arbeidsrecht komt.

Klik hier als u zich wil aanmelden of stuur een email naar rsvp@heronlegal.com.

 

Download Invitation