3 September 2018

PERSBERICHT - Heron Legal breidt haar team uit

3 september 2018

Heron Legal breidt haar team verder uit met de komst van Inan Akdeniz en Lennaert de Jong. Beiden zijn afkomstig van AKD, een groot Benelux advocatenkantoor.

 

Inan Akdeniz

Inan Akdeniz  treedt toe als Heron Legal’s nieuwe partner binnen de ondernemingsrecht- en M&A praktijk. Inan heeft ruim tien jaar werkervaring in het ondernemingsrecht met een focus op fusies en overnames. Tevens was Inan bij AKD oprichter en hoofd van de ‘Turkish Desk’. De ‘Turkish Desk’ is gericht op Turkse bedrijven die in Nederland investeren en vice versa. Bij Heron Legal zal Inan zijn internationale praktijk voortzetten en verder  uitbreiden.

 

Lennaert de Jong

Lennaert de Jong sluit zich bij Heron Legal aan als senior medewerker in de arbeidsrechtpraktijk. De afgelopen vijf jaar voerde Lennaert een brede adviespraktijk op het gebied van (internationaal) arbeidsrecht. Hij houdt zich o.a. bezig met de arbeidsrechtelijke aspecten van fusies en overnames en ondersteuning bij de benoeming, schorsing en ontslag van bestuurders. Verder procedeert hij regelmatig in arbeidsrecht gerelateerde geschillen en werkt hij zowel voor grote nationale en internationale bedrijven als voor de overheid en semioverheden.

Heron ziet Inan’s en Lennaert’s ervaring en gedrevenheid als een belangrijke toevoeging voor het kantoor. Maurice van Valen, oprichter van Heron Legal, zegt: “De uitgebreide grensoverschrijdende ervaring die zij met zich brengen, is voor Heron Legal van grote waarde. Daarbij hebben ze oprechte passie voor hun werk en klanten, iets wat perfect matcht met het karakter van ons kantoor.”

 

Najaars Cocktail

De uitbreiding van het team valt vrijwel samen met Heron’s jaarlijkse cocktail, welke zal plaats vinden op donderdag 1 november 2018. De cocktail is voor Heron een mooie gelegenheid om haar culture netwerk met haar zakelijke netwerk te verbinden en een ideaal moment om Inan en Lennaert te introduceren. De avond bestaat uit goede wijn, canapés, live jazz muziek en een tentoonstelling met nieuwe schilderijen van Evi Vingerling, een Nederlandse kunstenaar bekend om haar kleurrijke, abstracte, maar toch vertrouwde landschappen. Vingerling’s werken zijn opgenomen in talrijke bedrijfs- en museumcollecties waaronder het Stedelijk Museum, het Bonnefantenmuseum, Museum Boijmans van Beuningen, Ahold, ABN AMRO en De Nederlandsche Bank.

 

Over Heron Legal

Heron Legal is een ambitieus, ondernemend en toegankelijk onafhankelijk advocatenkantoor met een scherpe focus en een persoonlijke benadering. Vanuit onze vestigingen in Eindhoven en Amsterdam assisteren we cliënten met alle denkbare transacties, overeenkomsten en procedures op het gebied van ondernemingsrecht en arbeidsrecht. We gaan voor resultaat. Net als onze cliënten. Met onze jarenlange, wereldwijde ervaring en creatieve aanpak, overwinnen we culturele verschillen en bouwen we bruggen in een internationale tijdgeest.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Maurice van Valen, Inan Akdeniz of Lennaert de Jong.

 

T +31(0)85 303 18 00

E maurice.van.valen@heronlegal.com

E inan.akdeniz@heronlegal.com

E lennaert.de.jong@heronlegal.com